Naar de inhoud
Home > Voor watersporters > Zorgeloos varen

Zorgeloos varen


Als watersporter wilt u onbekommerd het water op. Genieten van de vrijheid, het uitzicht, de zon... Een dag op het water voelt vaak als een week vakantie. Kortom u wilt zorgeloos varen.

 

Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. U kunt gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot.

 

Kies voor een HISWA-lid, dan bent u altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Zakendoen met een HISWA-lid is zorgeloos varen.

 


 

 

De HISWA-zekerheden op een rij:

 

 

HISWA Algemene Voorwaarden

HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

 

HISWA-bedrijven bieden u als watersporter hiermee de duidelijkheid en zekerheid die u als moderne consument wenst. Dat betekent goede producten met een marktconforme prijs en een uitstekende dienstverlening.

 

Onafhankelijke geschillenregeling

Aan de HISWA Algemene Voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. De onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie lost mogelijke geschillen tussen u en een HISWA-bedrijf op een praktische, snelle en vakbekwame manier op.

HISWA Vereniging staat borg als een HISWA-lid een bindend advies niet nakomt.

 

 

 

Altijd goed op de hoogte

HISWA-bedrijven zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector, zowel op internationaal, nationaal, regionaal als lokaal niveau. Ze kunnen u de beste en complete informatie geven over

bijvoorbeeld CE-markering, milieuregelgeving of brandstofstations.

 

Goed geschoold

Medewerkers van HISWA-bedrijven zijn goed geschoold. Ze volgen voortdurend bijscholing op allerlei terreinen. Het op peil houden van vakbekwaamheid is een vanzelfsprekendheid. Het hele jaar organiseren we trainingen en cursussen op het gebied van gasveiligheid, motorentechniek of kunststofverwerking. Ook leren en/of werken in de watersportindustrie?

 


 

 

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Samen zorgen we goed voor onze mensen. HISWA-bedrijven hebben vakbekwaam personeel in dienst en hanteren moderne arbeidsvoorwaarden. De eigen HISWA-CAO zorgt voor een optimale combinatie tussen het ambacht en een modern arbeidsklimaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Strijd voor betaalbaarheid

Zorgeloos varen betekent vertrouwd zakendoen. Dat wensen we iedereen. HISWA Vereniging zorgt er bijvoorbeeld voor dat watersport betaalbaar blijft. En dat steeds meer mensen genieten van watersport. Daarom zijn onze belangrijkste speerpunten:

  • We zijn tegen pleziervaartuigenbelasting.
  • We zorgen ervoor dat de waterwegen bevaarbaar blijven. Denk aan openingstijden van bruggen en sluizen, passantenplaatsen en baggerproblematiek.
  • We promoten de watersport als ultieme vorm van vrijetijdsbesteding. Het organiseren van HISWA-beurzen en een actief exportbeleid zijn hier voorbeelden van.

 

 

Vind een boot

Gebruikt  Nieuw
Soort
motorboot  zeilboot
Prijs
Lengte
Zoeken bij
Alle HISWA-leden
Alleen HISWA-makelaars