Naar de inhoud

Boekingsgarantie

9-7-2018

U gaat fijn op zeilvakantie. U verheugt zich op de ontspannende tochten, de mooie steden die u bezoekt, de schitterende natuur die u vanaf het water ziet. Maar soms komt er helaas een kink in de kabel... De HISWA Boekingsgarantie is er dan om u zekerheid te bieden!


HISWA Boekingsgarantie

U krijgt het bericht dat de organisatie waar u uw zeilvakantie heeft geboekt in financiƫle problemen is of zelfs failliet gaat. Gelukkig staat HISWA voor u klaar en is er de HISWA Boekingsgarantie. Deze garantie houdt in dat het deel van de boeking dat u al betaalde, uitgekeerd wordt indien het bedrijf niet meer in staat is de geboekte reis uit te voeren. De HISWA Boekingsgarantie biedt u optimale veiligheid en zekerheid: uw reisgeld is veilig zonder extra kosten.
De HISWA Boekingsgarantie garandeert daarnaast dat uw terugreis uitgevoerd zal worden, indien de reisovereenkomst vervoer omvat en de reis reeds is aangevangen.


Boek uw reis met zekerheid

Het is belangrijk dat u bij het boeken van uw reis goed oplet of de organisator aangesloten is bij HISWA Vereniging en deelneemt aan de HISWA Boekingsgarantie.


Klik hier voor een overzicht van bedrijven die deelnemen aan de HISWA Boekingsgarantie


Exclusief bij HISWA-bedrijven

Door HISWA is uw boekingsbedrag veilig en beschermd. De HISWA Boekingsgarantie heeft als doel garantie te bieden aan klanten die een overeenkomst afsluiten bij een bij de garantieregeling aangesloten charterbedrijf, boekingskantoor of onderneming in de waterrecreatie.


Download de garantieregeling

Wilt u meer weten over de garantie en de dekking? PDF-bestandDownload hier de garantieregeling van de HISWA Boekingsgarantie.


Let op

Heb je voor 1 juli 2019 geboekt en een aanbetaling gedaan, dan valt jouw reis onder de HISWA Boekingsgarantie. Heb je na 1 juli 2019 geboekt, dan geldt er een andere regeling. Neem daarvoor contact op met het betreffende boekingskantoor.