Naar de inhoud
Home > Voor watersporters > Alle HISWA-sites op een rijtje

Alle HISWA-sites op een rijtje


HISWA Aankoopexperts

Liefde maakt blind. Dat geldt vaak ook bij de aanschaf van een boot. Een koele kijk, doet dan wonderen. De HISWA Aankoopexperts geven uw alle voor- en nadelen goed op een rijtje. Vind de experts op www.hiswa-experts.nl.

HISWA Makelaars

U zoekt een gebruikt schip of wilt juist verkopen? Kies dan een HISWA Makelaar! Alle HISWA makelaars zijn aangesloten bij HISWA Vereniging en zijn verplicht de HISWA Bemiddelingsvoorwaarden te hanteren. Meer uitleg is te vinden op www.hiswamakelaars.nl.

Zeilschoolvaarschool

Zeilles voor jong en oud volg je bij een HISWA-zeilschool. Alle HISWA-zeilscholen zijn cwo erkend en hanteren de HISWA Algemene Voorwaarden. Lees alle informatie en zoek een zeilschool bij jou in de buurt op www.zeilschoolvaarschool.nl.

Vakantievaren

Een boot huren voor een dag, weekend of week doe je op www.vakantievaren.nl.

Welkom op het water

Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport en meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief! Ontdek welke watersport bij jou past, vind een bedrijf in de buurt en check alle watersportevenementen in de watersportagenda op www.welkomophetwater.nl.

HISWA Holland Yachting Group

Exportpromotie neemt een belangrijke plaats in bij de Nederlandse jachtbouw. Een speciale groep Superyachtwerven en leveranciers houdt zich hier mee bezig. Zij verenigen zich in de HISWA Holland Yachting Group om gezamelijk Nederlandse Superyachten te promoten. Lees meer op www.hollandyachtinggroup.com.

HISWA Orange Yachting Group

Leveranciers en Jachtwerven met jachten tot 24 meter verenigen zich in de Orange Yachting Group. Het doel: samen Nederlandse jachtbouw promoten in het buitenland. Lees meer op www.orangeyachtinggroup.com.

HISWA te water

Wilt u een boot kopen? U oriënteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Kennismaken met de watersport? Bezoek dan de jaarlijkse HISWA te water, de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. Er liggen elk jaar circa 300 boten van 5 tot 30 meter en op de kade is altijd een uitgebreid aanbod van nautische producten. Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl.


HISWA Amsterdam Boat Show

Hét moment bij uitstek voor oriëntatie en aanschaf van een boot of onderdelen en accessoires. Met jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers en ruim 300 exposanten biedt de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI alles voor een perfecte start van het nieuwe watersportseizoen. Meer informatie is te vinden op www.hiswarai.nl.