Naar de inhoud

HMM Exhibitions BV


HMM Exhibitions BV is de organisatie achter de jaarlijkse botenbeurs HISWA te water, die sinds heden plaatsvindt in de Bataviahaven te Lelystad. De beurs wordt gezien als leidend op het gebied van de nieuwste boten, nautische producten en trends in de watersport. Als grootste in-water botenbeurs in de Benelux verwelkomen we elk jaar zo’n 250 exposanten en ruim 24.000 bezoekers.

HMM Exhibitions BV voorziet in het samenbrengen van de best mogelijke match tussen vraag en aanbod uit de sector. HMM Exhibitions BV bouwt verder op de kennis en ervaring van de ondernemersorganisatie HISWA en de sterkte van HISWA als merk, dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de watersportsector. De HISWA te water wordt georganiseerd door een enthousiast en ambitieus team met een passie voor watersport, in een projectgeoriënteerde organisatie met het vizier gericht op de toekomst.

De HISWA te water is niet alleen de grootste in-water botenbeurs van de Benelux, maar ook een van de belangrijkste podia in Europa voor Nederlandse en buitenlandse jachtbouwers. Doordat de laatste jaren het complete overzicht van tentoongestelde boten op peil is gehouden, waarderen exposanten en bezoekers hun deelname en bezoek aan de HISWA te water in hoge mate.


Meer informatie: www.hiswatewater.nl.