Naar de inhoud
Home > Brancheorganisatie > Lid worden > Voordelen als HISWA-lid

Voordelen als HISWA-lid


Als HISWA-lid profiteert u van vele voordelen. HISWA Vereniging ondersteunt u zoveel mogelijk bij uw bedrijfsvoering.


Door het vergroten van kennis, het bieden van ledenvoordelen en het geven van adviezen op bijvoorbeeld fiscaal en juridisch gebied. Daarnaast krijgt u korting op vakcursussen, trainingen en opleidingen of kunt u ondersteuning krijgen op exportgebied. Ook is er een speciale HISWA-cao ontwikkeld. Maar er is meer waar u van profiteert.


Alleen watersportbedrijven kunnen lid worden van HISWA Vereniging.


10 redenen om lid te worden van HISWA Vereniging:

1. HISWA-keurmerk voor zorgeloos varen

Als HISWA-lid heeft u het exclusieve recht om het bekende HISWA-logo in uw bedrijfsuitingen te gebruiken. Het rood-wit-blauwe logo heeft een positieve, professionele uitstraling van een kwaliteitsmerk. Het geeft watersporters een herkenning van 'zorgeloos varen'.

 

2. HISWA Algemene Voorwaarden

Als HISWA-lid bent u verplicht gebruik te maken van de HISWA Algemene Voorwaarden. Daarmee biedt u niet alleen uzelf als ondernemer maar ook uw klanten extra zekerheid en veiligheid. 

 

3. Gratis producten en diensten

Als HISWA-lid heeft u de beschikking over veel gratis producten en diensten die u ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Variërend van handboeken tot informatiebijeenkomsten, en van checklists tot promotiemiddelen. Alle HISWA Producten en Diensten kunt u hier bestellen.

NIEUW! U kunt nu gratis adverteren op hiswa.nl met uw gebruikte botenaanbod.  

 

4. HISWA Magazine

Als HISWA-lid krijgt u een gratis abonnement op HISWA Magazine. Het is het vakblad voor de watersportindustrie boordevol nieuws, ontwikkelingen en praktijkverhalen en verschijnt zes keer per jaar. U ontvangt daarnaast onze tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief met het acutele en relevante nieuws van en voor de watersport.

 

5. Mijn HISWA op hiswa.nl

Als HISWA-lid krijgt u een exclusieve ruimte op onze website www.hiswa.nl. Bij Mijn HISWA kunt u uw eigen bedrijfspresentatie verzorgen. Hoe beter uw bedrijfspresentatie is, hoe beter uw bedrijf gevonden wordt in 'Vind een bedrijf', de watersportgids waarin watersporters zoeken naar watersportbedrijven.

 

6. HISWA Kennisbank

Als HISWA-lid heeft u toegang tot een exclusief deel op www.hiswa.nl waar u de beschikking heeft over een uitgebreide kennisbank. Hier komt al onze kennis en expertise samen. In de HISWA Kennisbank vindt u tal van dossiers, documenten en rapporten over onderwerpen als bedrijfsvoering, export, milieu, veiligheid, juridische kwesties, personeel en scholing. 

 

7. Ledenservice

Deze helpdesk geeft ondernemers snel en deskundig gratis (juridisch) advies. Persoonlijk, per mail of telefonisch.

 

8. Belangenbehartiging

Als HISWA-lid worden uw belangen als watersportondernemer op alle niveaus behartigd. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau. En met succes.

 

9. Korting op beurzen

Als volwaardig HISWA-lid krijgt u aanzienlijke korting op deelname aan de HISWA Amsterdam Boat Show en de HISWA te water. U krijgt ook korting op de toegangskaarten.

 

10. Specialismen in huis

Als HISWA-lid kunt u altijd een beroep doen op één van onze specialisten. Wij hebben experts in dienst die u alles kunnen vertellen over zaken als export, milieu, techniek, marketing en communicatie, personeel en scholing.


Lees ook: De acht grootste voordelen van het HISWA-lidmaatschap - HISWA Magazine december 2018.