Naar de inhoud
Home > Brancheorganisatie > Lid worden > HISWA Business Club

HISWA Business Club


In de HISWA Business Club vinden bedrijven elkaar. Alleen specialisten in de watersport mogen toetreden tot de exclusieve HISWA Business Club. Aantoonbare kennis en ervaring en het bieden van toegevoegde waarde zijn vereisten. HISWA-leden profiteren van aantrekkelijke voordelen zoals acties en kortingen van deze bedrijven.

De HISWA Business Club (HBC) is een selecte groep bedrijven die toeleveren aan of actief zijn in de watersportbranche. Deze professionals hebben de juiste kennis en ervaring op een bepaald vakgebied in huis. Ze leveren producten en diensten waar watersportbedrijven hun voordeel mee kunnen doen. De HBC heeft momenteel circa veertig deelnemers.

 

Verschillende partnerships mogelijk

Er zijn verschillende mogelijkheden om een partnership met HISWA aan te gaan. Business-to-business en/of business-to-consumer. Bedrijven gericht op de Nederlandse markt kunnen Partner in Business (exclusiviteit) of Supplier (beperkte exclusiviteit) worden. Internationaal gerichte bedrijven kunnen Partner in Yachtbuilding worden. Voor de HISWA te water gelden specifieke partnerships. 

HISWA Partner in Business

HISWA Supplier

HISWA Partner in Yachtbuilding

Partner & Supplier HISWA te water

 

Meer informatie

Jeroen van den Heuvel
T 020 705 14 00

j.van.den.heuvel@hiswa.nl